ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE

Back On Track

Welltex® on Back on Trackin ensimmäinen ja tunnetuin tekniikka, synergia muinaisen itämaisen lääketieteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian välillä.


Vuoden 2023 Liikkujan tuote

Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto on valinnut vuoden 2023 Liikkujan tuotteeksi Welltex®-kankaaseen perustuvat suojat, tuet ja terapeuttisen teipin.

Welltex® sisältää ainutlaatuisen sekoituksen luonnollisia mineraaleja, jotka murskataan hienoksi jauheeksi ja sitten sekoitetaan nykyaikaisen tekniikan avulla kankaiden perusmateriaalin kierteisiin. Welltex®-kangas hyödyntää kehosi luonnollisesti tuottamaa lämpöä, muuttamalla sen infrapunasäteilyn muotoon ja heijastamalla lämmön takaisin ihoon, luihin, lihaksiin ja niveliin. Heijastuva lämpö auttaa vähentämään lihasjännitystä ja tukee verenkiertoa, mikä voi auttaa vammojen ja rasituksen palautumisprosessissa.

Welltex® toimii riippumatta siitä käytetäänkö tuotteita liikkuessa vai levossa. Koska Back on Track tuotteet käyttävät hyödykseen ainoastaan kehon omaa lämpöä tuotteet ovat täysin dopingvapaita. Ulkoista lämpöä ei ole lisätty. Tulos on tasainen, rentouttava lämpö, ​​joka syntyy
yksinomaan hyödyntämällä kehon omaa lämpöä.

Näytetään tuotteet 1-4 / 4

Lahjakortti