ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE

Hoof

Hoof Oy on kehittänyt korkealaatuisen täydennysrehusarjan hevosille, joka perustuu maailmanluokan hevosravintoon. Tuotevalikoima on suunniteltu ja tuotettu yhteistyössä huippu hevosurheilijoiden ja muiden alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Hoofin tuotevalikoima pohjautuu hevosravintoon, jota on käytetty jo toistakymmentä vuotta Euroopan ulkopuolella hevosurheilun kärkimaissa Yhdysvalloissa sekä Saudi-Arabiassa. Näitä ravinteita on jatkokehitetty täyttämään meidän hevosen tarpeet Euroopassa pohjoisella pallonpuoliskolla olevien ravintopuutteiden osalta. Tällä hetkellä Hoofin ravinteita on saatavilla sekä hevosomistajien käytössä myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa sekä Iso-Britanniassa.

Hoofin tuotevalikoima tasapainottaa ravitsemuksellisia puutteita ja lisää tarvittavien ravintoaineiden saantia urheilusuorituksen valmistautumiseen ja palautumiseen, sekä tukee nopeaa toipumista sairauden tai vamman jälkeen.

Urheiluhevoset ovat urheilijoita, jotka tarvitsevat tarkkaa ravinnon seurantaa saavuttaakseen huippusuorituksen varsinkin silloin, kun se on ratkaisevaa. Hoof tarjoaa erityisiä täydennysrehuja urheilu- ja kilpahevosille, sekä hevosen jalostukseen.
Hoof tarjoaa ainutlaatuisia probioottikantaisia vatsan lisäravinteita Euroopassa, jotka parantavat hevosen ruoansulatuskanavan hyvinvointia, tuotteita vahvistamaan kavioita ja kiiltävää turkkia sekä elektrolyyttejä, jotka ovat erityisin hyödyllisiä kovan rasituksen jälkeen.

Näytetään tuotteet 1-4 / 4

Lahjakortti